AT træning

AT træning

AT træning 25. juni 2022, hos Charlotte Thornvig med Bjarne Nürnberg som træner, en solskinsdag der for alle begyndte tidligt.

Det var en glæde at møde alle og deres hunde (i alt 4 mennesker og 4 dejlige Grå), at lukke hundene ud, se dem på græsset og hilse på.

Medens kaffen blev nydt, fik vi fortalt om regler – deres tilbliven: oversat fra tysk til dansk. Dette betyder de er ret udfordrende at forstå – så med Bjarnes ”oversættelse” kom det til at give mening.

Opgaverne i AT blev gennemgået og forklaret på bedste vis.

VIGTIGT AT HUSKE!: Hund og fører bedømmes gennem hele dagen.

Vi kørte i marken før, det blev alt for varmt. Slæb med hare og andefugl blev lagt i frøgræs, tilpasset hund og fører. Spændende at deltage og opleve tilpasningen i dagens program, hver især havde forskellige mål til succes.

Dagens opgaver sluttede ved vandhullet, igen tilpasses udfordringerne, hvor langt hund og fører er nået i træning. Vi så apportering, hvor der blev skudt i vandet ved siden af hund.

Tror jeg på vegne af alle kan skrive: en god og lærerig dag, hvor vi alle tog hjem fyldte, glade og med hjemmeopgaver til videre arbejde, nogen med flere end andre……

Bitta Poulsen