Kennel Fieldghost

5 hanner / 2 tæver (2 hanner til salg)

Født: 5. februar 2024.

Opdrætter: Anette Sørensen, tlf. 24244424 eller mail: anette@fieldghost.dkwww.fieldghost.dk

Parringen opfylder følgende:TæveHan
Opfylder DKKs avlsrestriktionerJaJa
Opfylder DKK og DWKs avlsanbefalinger*JaJa
Opfylder DWKs interne avlsreglerJaNej

*Udløser en stambog+

Parringen opfylder ikke Dansk Weimaraner Klubs interne avlsregler, idet hanhunden ikke opfylder kombinationen af jagtlige prøver.

Mor: MARKPR DKV23 Fieldghost Columbine (DK11061/2021)

Far: KBHJV22 KBHV23 ROV23 DKV23 DKKV23 Skyttens Cheveyo (DK03989/2022)


To hanner søger jagtkammerat og kærlig familie

I Kennel Fieldghost avler vi målrettet mod stort- og hurtigtgående hunde på marken. Derfor søges hjem, hvor hundene bruges aktivt både til jagt og uden for jagtsæsonen, og er en del af familien.

Hvalpene fylder 8 uger den 1. april 2024. Hvalpe fra Kennel Fieldghost halekuperes ikke.

Faust og Floke

Fieldghost Faust

Fieldghost Floke

Fieldghost Columbine udviser stor jagtlyst og er både hurtigt- og stortgående. Hun har en sublim næse og elsker at arbejde. Hun er en kærlig og velafbalanceret hund, der er stærkt knyttet til sin fører, og som samtidig er i stand til at arbejde meget selvstændigt og vedholdende – både på land og i vand.

Columbine vandt DWKs Jagtpokal 2023 og er på DWKs tæveliste. Følg linket for at se hendes flotte resultater. (LINK) DWKs tæveliste, Kennel Fieldghost.

Skyttens Cheveyo har et skønt temperament. Han anvendes til praktisk jagt, har en 1. præmie på schweissprøve 3 timer 400 meter samt en 3. præmie på 20 timer 400 meter. Han er en sikker apportør med stor jagtlyst og vandpassion. På marken arbejder Cheveyo med stor fart og vedholdenhed i god kontakt med sin fører.

Columbine er 2 år og 8 måneder på parringstidspunktet. Hun er HD fri (A), AD 0 og OCD fri. Øjenlyst ingen fejl.

Cheveyo er 2 år på parringstidspunktet. Han er HD fri (B), AD 0 og OCD fri. Øjenlyst et enkelt øjenvippehår på indersiden af øjenlågskanten (Distichiasis).