Ændringer i bestyrelsen

Ændringer i bestyrelsen

Rasmus Aalykke Dal, som blev valgt til bestyrelsen på sidste generalforsamling har desværre, grundet personlige årsager, været nødsaget til at trække sig fra bestyrelsen i Dansk Weimaraner Klub.

Derfor har bestyrelsen indkaldt 2. suppleant til bestyrelsen, idet 1. suppleanten ikke ønskede at indtræde i bestyrelsen, idet hun hellere ville bruge sine kræfter i avlsrådet.

Derfor vil bestyrelsen i Dansk Weimaraner Klub, gerne byde velkommen til Lone Otto i bestyrelsen, idet hun har takke, ja til tilbuddet. Vi håber på at alle i klubben vil tage godt imod Lone, og vi glæder os til samarbejdet med Lone.


Kort præsentation af Lone:
Lone er årgang 1974 og har i over 20 år dyrket motorsport, både nationalt og internationalt. Hun arbejder til dagligt i autobranchen, idet hun sidder som teknisk chef i FDM.
Lone har to dejlige Weimaraner tæver på 5 og 9 år, som begge er af dansk opdræt, som hun bruger aktivt, på jagt og schweiss. Lone er uddannet jagthunde instruktør i Sverige, og er ved at afslutte sin danske instruktør uddannelse, og underviser jagthunde, primært stående jagthunde hos Klikkerklog.dk
Lone er aktiv jæger med både hagl og riffel.

Stort velkommen til Lone

Pbv.
Brian Visby Hansen