Foredrag med Susanne Kaarsholm i forbindelse med generalforsamlingen 2022

I forbindelse med generalforsamlingen den 26. februar 2022 vil der blive afholdt et foredrag inden generalforsamlingen starter, og vi har i år valgt at foredraget skal omhandle Katarakt og andre øjenlidelser/sygdomme som ses ved vores race.

Bestyrelsen har inviteret Susanne Kaarsholm, som til dagligt arbejder som dyrlæge ved Ringe Dyrehospital til at komme og holde foredrag omkring Katarakt. Susanne Kaarsholm har igennem de sidste 25 år koncentreret sig om sygdomme i øjet, øjenkirurgi og behandling af øjensygdomme.

Susanne er øjenpaneldyrlæge og har været formand for Dansk Selskab for Veterinær Ophthalmologi.

 

Foredraget finder sted, lørdag den 26. februar 2022 kl. 1000 i Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby.

 

Vi har valgt at få holdt et foredrag omkring Katarakt, idet der i det forgangne år har været bekymring omkring udbredelsen af Katarakt i forhold til Weimaraneren, og i Tyskland har man valgt at indføre regler omkring øjenlysning inden parring. Derfor mener vi i bestyrelsen, at det vil være en god ide, at alle bliver klogere på Katarakt, og hvilken betydning dette har, og hvad der kan gøres i forhold til Katarakt i avlen.

Vi håber at se mange medlemmer til foredraget.

 

Efter at foredraget er slut, vil der være mulighed for fælles frokost i Ejby Hallen, inden generalforsamlingen starter kl. 1300.

Frokosten vil blive serveret ca. kl. 1200, og der er bindende tilmelding til frokosten. Frokosten vil bestå af dagens ret incl. 1 øl eller vand, og prisen vil være 150 kr. som deltagerne selv afregner med cafeteriet i Ejby hallen.

Hvis du ønsker at deltage i fælles frokost, så skal du tilmelde dig med navn og antal til formand@weimaraner.dk senest den 20. februar 2022.

Der vil blive serveret kaffe i forbindelse med foredraget og der vil være eftermiddagskaffe og kage i forbindelse med generalforsamlingen.

 

Håber at mange medlemmer har lyst til at bruge en dag i hundens tegn.

p.b.v.

Brian Visby Hansen

Date

26 feb 2022
Expired!

Time

10:00

Location

Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby